top of page

Preminula Jela Tutić, majka sestara milosrdnica, s. Berislave i s. Ines

Obred ukopa je predvodio o. Zovko Topić na groblju Male Gospe, Kose u Šimićima kod Banje Luke, a sv. Misu zadušnicu slavio je mons. Anto Orlovac.

Jela Tutić, majka s. Berislave i s. Ines iz Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog je preminula 18. rujna 2017., a obred ukopa bio je na groblju Male Gospe, Kose u Šimićima kod Banje Luke u župi sv. Petra i Pavla.

Obrede je predvodio o. Zovko Topić, a Svetu misu zadušnicu mons. Anto Orlovac u koncelebraciji s vlč. Perom Grgićem, vlč. Marijanom Stojanovićem i fra Matom Draganovićem, župnikom župe sv. Alojzija Gonzage u Popovači, gdje je pokojna Jela živjela u vremenu od posljednjega rata.

Svoju blizinu ožalošćenoj rodbini došle su iskazati sestre milosrdnice i sestre Klanjateljice Krvi Kristove, rodbina i prijatelji.

Pokojna Jela rođena je 1927. od oca Marka i majke Anđe. Od 3 njezine sestre, živa je Elza. S pokojnim mužem Rajkom rodila je šestero djece: s. Berislavu, s. Ines, + Niku, Antu, Benedikta i Maru. Bog joj je podario i 13-ero unučadi i 6-ero praunučadi. U Popovači je živjela od posljednjega rata kao izbjeglica.
0 views0 comments

Comments


bottom of page