top of page

Svjedočenje s. Ruže Raič u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru

U nedjelju, 2. kolovoza 2015. godine, sestra Ruža Raič, misionarka na Solomonskim otocima, za vrijeme svetih misa u 9:30h i 11h uputila je prigodnu riječ zahvale fratrima Hercegovačke provincije Uznesenja BDM i članovima Franjevačkog svjetovnog reda i Frame koji su u listopadu 2014. godine organizirali hvale vrijednu akciju skupljanja pomoći za naše sestre, kao i svim vjernicima koji su u njoj sudjelovali.

Sestra Ruža u kratkom svjedočanstvu se osvrnula na život i rad sestara koje djeluju na Solomonskim otocima od svibnja 2011. godine. Istaknuvši radost Solomonaca, njihovu otvorenost životu i vrijeme koje izdvajaju jedni za druge, zahvalila se i za svesrdnu pomoć jer potreba je sve više, a one se realiziraju uz pomoć sviju nas.

Nakon što je izgovorila veliko 'hvala' svima koji su se dosjetili, organizirali, sudjelovali molitveno i 'konkretno' u akciji prikupljanja pomoći, preporučila je u molitve i žrtve sestarsku zajednicu, kao i sve one koje svakodnevno susreću i s kojima rade, moleći Gospodina da stostruko nagradi plemenitost srca koje moli i darežljivost ruke koja 'posredno' hrani.

s. M. Izabela Đaković0 views0 comments

Comments


bottom of page